Hakkımızda

Anasayfa » Hakkımızda

BAF alüminyum sistemleri olarak hızla gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak, son teknolojik ürünleri kullanarak ekonomik, verimli ve işletmeye uygun projeler üretmek çalışmalarımızda temel prensibimizdir. Tüm projelerimizde çalışmalarımızı mesleki yönden donanımlı ekiplerimizle gerçekleştirmekteyiz.

BAF alüminyum sistemleri, alüminyum giydirme cephe, alüminyum doğrama, alüminyum kompozit levha ve tüm mekanik kaplama işlemleri ağır ve hafif çelik işleri camlama ve cam yapıştırma konularında üretim yapmaktadır. Proseslerini ve ekipmanlarını dünya standartlarına uygun hale getirmek için üretim sistemleri ve son teknoloji makine parkuru ile hızlı ve hatasız üretimi ilke haline getirmiştir.

Kış bahçesi sistemleri konusunda uzman ekibi ile Müşteri memnuniyetini, her zaman kendisi için hedef edinen, ürettiği ve montajını, gerçekleştirdiği tüm mamullerinde garanti ve servis güvencesi veren firmamız, bundan sonraki faaliyet hayatında da edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devamedecektir.

Whatsapp
BAF Alüminyum
BAF Alüminyum
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1